Skolepenge

Hvad koster det at gå på Vestbyen Friskole?

Elever på Vestbyen Friskole betaler skolepenge. Alle penge går selvfølgelig til børnene, så de kan få optimale forhold for trivsel, faglighed og fællesskab!

Vestbyen Friskole beregner skolepenge på følgende måde:

• 1250 kr. for første barn

• 750 kr. for alle efterfølgende børn

Det er muligt at søge tilskud via friskoleforeningen.

Bemærk, at betaling for SFO er lav, 625 kr. for eftermiddagsmodul, 150 kr. ekstra for morgenmodul.

Tilmeldte elever skal yderligere betale et indmeldelsesgebyr af to rater på 1250 kr. for første barn, 750 kr. for alle efterfølgende børn. 1. rate betales i oktober, 2. rate 3 måneder inden skolestart. Tilmeldes barnet til opstart i 2017, beder vi om, at I betaler 1. og 2. rate samlet.

Fripladstilskud

Se også under fanen fripladstilskud, hvordan du kan ansøge om fripladstilskud.

Ved udmeldelse betales en måneds løbende skolepenge (fx ved udmeldelse 20. marts, betales også for april måned).